En Pep Soler, capellà, amic, va néixer el 9 de gener de 1950 a La Geltrú i va morir el passat 4 de gener de 2020 a Sant Andreu del Palomar. Uns quants amics hem volgut recollir en aquesta petita plana web el testimoni d'una vida que per a molts de nosaltres ha estat un punt de referència.
Si voleu enviar-nos algun text, algun enllaç a una altra publicació d'internet, o alguna fotografia d'en Pep, podeu fer-ho a graciespepsoler@gmail.com, i la publicarem en aquest blog. Moltes gràcies!

dissabte, 22 de febrer del 2020

Des de l'Arxiprestat de Sant Andreu


Soc en Joaquim Sellés Nadal, secretari del Consell Pastoral Arxiprestal de Sant Andreu.
La meva relació amb el Pep te tres eixos principals:
  1. Les seves homilies
  2. El "Full Groc". El butlletí de la Parròquia
  3. l'Arxiplegats. El butlletí de l'arxiprestat
Recordo com, en les seves homilies, ens repetia, amb entusiasme: No se us remou el cos això quan escolteu això? I la veritat es que ens feia viure, com ell també ho feia, el sentit de les lectures amb la seva interpretació que feia amb veu potent i amb convenciment.

Quan es va ver càrrec com a rector de la parròquia de Sant Andreu, va mantenir i continuar el butlletí que havia començat Mn. Martí Visa amb el nom de el "Full Groc" perquè, quasi sempre, estava imprés, en aquest color. El Pep el va mantenir i "se'l currava molt". En llegir ara la dedicatòria de la portada em sembla una premonició de la seva mort.

A l'arxiprestat editem un butlletí que, per votació interna, el vam nomenar ARXIPLEGATS, que en va semblar un nom molt adequat com a expressió de la nostra voluntat de treballar plegats les sis parròquies: Sant Andreu, Sant Pacià, Sant Joan de Mata, Sant Josep Manyanet, Crist Rei i El Bon Pastor. Us adjunto portada i editorial de l'Arxiplegats de juny, per apreciar la vàlua del seu ensenyament i la seva dedicació.

 Salutacions cordials,
Joaquim



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada