En Pep Soler, capellà, amic, va néixer el 9 de gener de 1950 a La Geltrú i va morir el passat 4 de gener de 2020 a Sant Andreu del Palomar. Uns quants amics hem volgut recollir en aquesta petita plana web el testimoni d'una vida que per a molts de nosaltres ha estat un punt de referència.
Si voleu enviar-nos algun text, algun enllaç a una altra publicació d'internet, o alguna fotografia d'en Pep, podeu fer-ho a graciespepsoler@gmail.com, i la publicarem en aquest blog. Moltes gràcies!

dilluns, 20 d’abril del 2020

Ajornem la trobada del 10 de maig

Amics, amigues,
Ja ens imaginem que ho veieu venir: Hem decidit ajornar la trobada que teníem prevista per al 10 de maig vinent a la parròquia de Sant Pacià, perquè és molt poc probable que es pugui fer pel confinament que, ai, vivim.
Nosaltres continuem actius amb aquest blog i us convidem a fer-nos arribar escrits o materials diversos. I seguim ben decidits a organitzar aquest acte de memòria d'en Pep. Ja us comunicarem la data quan estigui una mica més clar tot plegat. Comptem que serà o bé a la tardor, o bé en l'aniversari de la mort d'en Pep.
Molt bona Pasqua a tothom, que el confinament ens sigui lleu, que siguem solidaris amb els qui pitjor el porten. Cuidem-nos, cuidem i, mai millor dit: salut!

2 comentaris:

  1. Tots els diez serán bons, tard o dora per fer un homenatge al nostre estimat Pep....ja ens tindreu informats. Una abraçada!! Lluïsa Olivet

    ResponElimina
  2. Seguim recordant al Pep, esperem que passi el confimament i tot torni al seu lloc. Gràcies per organitzar-ho.

    ResponElimina